Jobba hos oss

Bli en del av vårt fantastiska Team.

Att jobba hos oss

Hos oss hittar du ett prestigelöst och familjärt team som tar ansvar för vår gemensamma vardag genom ett tydligt och drivande arbetssätt. Med glädje och tillit skapar vi en arbetsplats att trivas på och utvecklas med. Vår kultur präglas av våra värderingar där vi skapar trygghet i en kvalitativ leverans. Vi agerar professionellt och vågar utmana våra kunder.

Därav söker vi dig som vill jobba med personlig utveckling och grupputveckling på riktigt. Du kommer få lära känna teamet på djupet och de kommer få lära känna dig, det är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. Grupputveckling tränas kontinuerligt under hela året i olika former.

Vi tror att personlig utveckling är något som hela tiden måste tränas. Därför jobbar vi med regelbundna uppföljningar, övningar och utvecklingssamtal var 8:e vecka för att följa upp din utveckling och dina personliga mål. Du kommer bli en del av ett fantastiskt gäng med hög kompetens och stark laganda. Om du gillar att testa på nya saker och röra på dig så kommer du gilla oss. Vi hittar på allt från quiz på månadsmöten, grillar på luncher till aktiviteter efter jobbet. En gång i veckan finnas ett inbokat träningspass. Träningen blandas mellan kondition, styrka och rörlighet. Det finns mångfald i träningen, precis som i teamet. Det finns dessutom möjlighet till kostrådgivning. Låter det intressant? Kul! Allt det här kommer du som anställd att få uppleva med ett riktigt härligt gäng på MunerisIT i Linköping.

Lediga Tjänster

 IT-konsult 

Vi söker dig som

  • Serviceinriktad
  • Lyhörd
  • God kunskap i kommunikation
  • Tycker att teknik är kul

Spontanansökan

Våra lediga tjänster är listade i menyn till höger på sidan, jobba hos oss. Finns det inga lediga tjänster tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.

Varmt välkommen med din ansökan som bör bestå av CV och personligt brev.

Bli en av oss på Muneris IT

Jobba hos oss

Möt några i vårt team

Att jobba på MunerisIT är utvecklande och roligt. Jag har ständigt kundkontakt och gillar utmaningen att göra våra kunder nöjda.
Det bästa med att jobba på MunerisIT är gemenskapen med mina kollegor.

Daniel Homberg

Support

Att jobba på Muneris är som att ha hittat hem. Här finns ett genuint team som drivs av att göra ett bra jobb och att ge det där lilla extra.
Oavsett om vi går igenom motgångar eller framgångar så går vi igenom dem tillsammans, du står aldrig ensam. Vi tar oss an dagarna genom att hålla ett kundfokus i alla situationer, vi vet hur vi vill att våra kunder ska uppfatta oss och det målet jobbar vi hårt emot. Till det adderar vi mycket humor och skratt och genom att visa varandra tillit.

Mathilda Holm

Support och Leveranschef

Prenumerera för uppdateringar!

Prenumererar för att bli först med att ta del av våra nyheter.