Muneris IT

Om oss

Muneris IT – Om oss

Muneris IT levererar framtidsäkrade och verksamhetsanpassade IT-lösningar till företag.

Vi hjälper er med molnbaserade IT-tjänster, med teknisk expertis och med förståelse för er verksamhet skapar vi lösningar som är anpassade för ditt företag. Våra kunder finns framförallt i Östgötaregionen men vi arbetar över hela landet.

Muneris IT tillhandahåller rätt IT-stöd för er verksamhet och erbjuder oss att ta ett helhetsansvar för ditt företags IT.

Våra värdeord

Trygghet

Vi arbetar för långsiktiga samarbeten och goda relationer. Tillsammans driver vi er verksamhet framåt och utvecklar er affär gemensamt. Muneris IT arbetar enligt ITSM och använder endast beprövade och väldokumenterade lösningar med säkerhet och tillgänglighet i fokus.

Kvalitet

Vårt mål är att se till att vi har de tjänster som du behöver och att utföra dem med absolut högsta kvalitet. Våra IT-lösningar är hållbara och anpassade efter era behov.

Professionella

Muneris IT tillhandahåller rätt IT-stöd för er verksamhet och erbjuder oss att ta ett helhetsansvar för ditt företags IT. Vi arbetar med hög närvaro och ett stort engagemang.

Utmanande

Muneris IT strävar efter att vara det naturliga alternativet vid valet av IT-leverantör. Vi är aldrig nöjda och utmanar oss själva dagligen för att minska avståndet mellan teknik och användare. 

Vi finns här för dig.

Ett fantastisk Team

För oss på Muneris IT är grupputveckling en viktig punkt för att vi ska lyckas i vårt arbete. Vi tror på att en grupp som trivs ihop och samarbetar når längre.


Vårt Team

Möt medarbetarna på Muneris IT.

Mathilda Holm

Support & Leveranschef

Alice Åkervall

Ekonomi

Per Hagegård

HR

Moa Wernblom

Marknad

Daniel Holmberg

IT-Support

Fredrik Verngren

IT-Konsult

Frida Björk

Supporttekniker/IT-administratör

Kristoffer Staf

IT-Konsult

Wilmer Lilja

IT-Konsult

Petar Bjelivuk

IT-Konsult

Mira Aurelius

Supporttekniker

Samuel Wågberg

Mobilitetsspecialist

Muneris Mobility

Jonas Andersson

Supporttekniker

Jon Wide

Utbildningskonsult

Spontanansökan

Våra lediga tjänster är listade i menyn till höger på sidan, jobba hos oss. Finns det inga lediga tjänster tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.

Varmt välkommen med din ansökan som bör bestå av CV och personligt brev.


Våra Partners

Vi presenterar stolt våra kunder och partners.